Välkommen till en smidigare tillvaro

Från ursprungskällan i Kroatien kommer den naturliga mineraloljan Naftalan.
Nu kan du i hemmets lugna vrå behandla din psoriasis med ett resultat som enbart kliniker tidigare kunnat erbjuda.

Läs mer om Naftalan
Naftalan Kräm - Bild på förpackning.

Naftalan Kräm

Krämen är framtagen för behandling av psoriasis. Krämen används med fördel på icke eller glest behårade problemområden och kan enkelt strykas på utan att rinna av. Den absorberas snabbt av huden och stimulerar din naturliga cellproduktion och cirkulation för hudens återuppbyggnad.


Dermasyd Kräm & Olja uppfyller givetvis lagstadgade EU-krav och är CE-märkt.


Läs mer om kliniska tester »

Läs bipacksedel för Naftalan Kräm och Olja »

Mer om Naftalan kräm

Naftalan Olja

Oljan har samma egenskaper som krämen, men är avsedd att användas på områden som täcks av kraftig hårväxt. Oljan hittar enkelt ner till problemområden i t ex hårbotten och kraftigt behårade kroppsdelar såsom armar, ben, axlar eller rygg. Oljan stimulerar din naturliga cellproduktion och cirkulation för hudens återuppbyggnad.


Dermasyd Kräm & Olja uppfyller givetvis lagstadgade EU-krav och är CE-märkt.


Läs mer om kliniska tester »

Läs bipacksedel för Naftalan Kräm och Olja »

Mer om Naftalan olja
Naftalan Olja - Bild på förpackning.

Historian bakom Naphthalan

Naphthalan är en naturlig mineralolja med terapeutiska effekter som kommer från vår jord. Naturliga terapeutiska beståndsdelar har använts sedan urminnes tider inom hälsa och förebyggande av sjukdomar, även vid behandling av sjukdomar och redan uppkomna skador. Naftalan framställs genom destillation av naturlig naftenisk olja. Vi destillerar bort föroreningar och behåller bl.a. steraner. Naftenolja härrör från biologiska och organiska lämningar och rester av döda organismer såsom växtplankton, djurplankton, bakterier, alger och landväxter som lagrats på havs- eller sjöbotten.

Mer om vår historia

" Naphthalanolja härrör från biologiska och organiska lämningar och rester av döda organismer såsom växtplankton, djurplankton, bakterier, alger och landväxter som lagrats på havs- eller sjöbotten. "